herramientas-de-carpinteria_seveiestaci
FUSTERIA OSCAR

Fusteria a mida a la
Costa Brava

Som una empresa amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la fusteria i l’ebenisteria.Ens podeu trobar a Palamós,al carrer Àngel Guimerà,53 nau 4.

Realitzem tot tipus de feines relacionades amb el sector de la fusta com:cuines prefabricades o fetes totalment a mida,portes de pas i d’entrada,armaris i mobles a mida,parquets,tarimes exteriors,finestres amb perfil europeu,estructures de fusta i pèrgoles,muntatges de vidres,mampares de bany, reparacions i muntatge de persianes…

Ens adaptem a totes les necessitats perquè cada client trobi la solució a la seva necessitat.

Disseny

El nostre equip de fusteria en línia treballa amb una sèrie d’elements que pots combinar a la teva manera. Preparat per donar forma als teus somnis?

Compromís

Un dels nostres principals objectius, és aconseguir la satisfacció i confiança dels nostres clients. Per això ens exigím el màxim en cada una de les diferents feines que realitzem.

Versatilitat

Cada feina és diferent i es pot veure desde molts punts de vista. Sempre intentarem donar consells i altres opcions per conseguir el resultat final que desitgin.

Qualitat

En Fusteria Oscar, ens adaptem a les necessitats dels nostres clients, sense haver de renunciar a la qualitat dels materials i un acabat professional.

De la teva imaginació a la fusta

El nostre equip de fusteria en línia treballa amb una sèrie d’elements que pots combinar a la teva manera.

Tu ets el creador, nosaltres els artesans

Sabem que et sobra creativitat, però de vegades cal una mica d’ajuda per materialitzar les idees.